DOBRO DOŠLI u novootvoreni wellness centar Soko Terme u Sokobanji.

Na samo 300 m od centra grada, u naselju poznatijem kao Limun banja, svoja vrata otvorio je garni hotel i wellness centar sagrađen u grčko-rimskom stilu. Svojim izgledom vratiće Vas kroz vekove i pokazati kako se nekada uživalo na dvoru. Elegantno i moderno opremljene superior sobe obećavaju Vam opuštajuće momente i odmor sa puno komfora. Svaka soba je sa kupatilom (TWC, fen), LCD TV, mini barom, sefom, telefonom i Wi-Fi internetom.

Usluga u garni hotelu je noćenje sa doručkom. Standard kvaliteta soba može zadovoljiti i goste sa najistančanijim ukusom.

Restoran je sa raznovrsnom gastronomskom ponudom. Pored specijaliteta inostrane kao i tradicionalne srpske kuhinje neponovljivog ukusa, domaćih i stranih pića, preporučujemo Vam domaća vina iz podruma porodice Milojević.

Luksuzno opremljen wellness centar urađen je po najvišim svetskim standardima. Za sve goste željne rekreacije, poboljšanja kvaliteta života, zdravlja i opšteg stanja duha i tela, na raspolaganju su bazeni sa toplom banjskom vodom (39°C) koji rade tokom cele godine, kao i brojni prateći sadržaji:

 • finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, slana soba, jaccuzzi,
 • Kozmetički salon (pedikir, manikir, depilacija...),
 • fizioterapeutski blok (razne vrste masaža - relaks, aroma, kraljevska, sportska, tajlandska, turska...)
 • Garra Rufa ribice (“Doctor Fish” piling ribicama koje ugodno utiču na zdravu i isto tako na obolelu kožu),
 • fitness i mini teretana...

Wellness & Spa centar “Soko Terme” sadrži dva zatvorena i jedan otvoreni bazen sa termo-mineralnom vodom.

Kvalitet naše vode i njena lekovitost zasnivaju se na plemenitom gasu radonu. Radon, kao aktivni gas, vrši jonizaciju vazduha definišiću odnos pozitivnih i negativnih jona u vazduhu. Takav odnos unipolarnosti prvenstveno deluje na ćelije ljudskog organizma stabilišući ćelijske membrane, što čini osnovnu kariku za oporavak. Kvalitet vazduha zbog blizine planina Rtanj i Ozren, u kombinaciji sa vodom, preporučuje se za lečenje kardiovaskularnog i neurološkog sistema, reumatizma, regulacije krvnog pritiska, posledica povrede, “menadžerske bolesti”...

Ljubazan i visokoprofesionalni kadar doprineće da uspomene na Vaš odmor budu neprocenjive.“Soko Terme”, novi eliksir zdravlja, Vas pozivaju na relaksirajući i očaravajući odmor. Uživajte svim čulima, dišite punim plućima!

Cenovnik

Period Superior soba Deluxe soba sa kaminom „Kupidon“ Deluxe soba "Aqua"
Vikend (petak-subota noćenje) 3.500,00 5.500,00 5.500,00
Radni dan (nedelja-četvrtak noćenje) 3.000,00 5.000,00 5.000,00

CENOVNIK VAŽI OD 1. JUNA 2013.

Cene su izražene u dinarima, sa uračunatim PDV-om, po osobi po noćenju, nezavisno od broja osoba u sobi. Cenovnik nije važeći praznikom (Nova godina, Božić, Uskrs, Prvi maj). Doplata za 1/1 sobu je 500,00 din dnevno.

CENA UKLJUČUJE:

 • Uslugu na bazi noćenja sa doručkom;
 • Pristup i i neograničeno korišćenje wellness sadržaja(slana soba, parno kupatilo, tuševi sa banjskom vodom, sauna, tropske kiše, fitness centar), kao i neograničeno korišćenje bazena sa termomineralnom vodama. Radno vreme wellness centra za goste garni hotela je svakog dana od 08:00h do21:00h. Gost je u obavezi da nosi specijalnu narukvicu tokom čitavog boravka u garni hotelu.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišnu taksu 70 din.(dnevno po osobi) osiguranje 10 din (dnevno po osobi) i jednu prijavu/odjavu u iznosu od 10 dinara. Po odluci SO Sokobanja, BTO plaćaju svi stariji od 15 godina, a deca od 7 do 15 godina plaćaju 50% cene BTO. Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima  oslobođeni  plaćanja takse, kao i lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana oslobođeni su plaćanja boravišne takse;
 • Korišćenje bade-mantila 500,00 din.
 • Ostale individualne troškove.

USLOVI PLAĆANJA:

 • gotovinom, prilikom prijave na recepciji;
 • avansno, preko tekućeg računa, 50% od cene aranđmana prilikom rezervacije, a ostatak prilikom prijave na recepciji;
 • platnim karticama

POPUSTI ZA DECU:

 • Deca do 5 godina – BESPLATNO (noćenje i korišćenje bazena), u pratnji dve odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u garni hotelu.
 • Deca od 5 do 12 godina imaju 50% popusta na smeštaj, u pratnji dve odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u garni hotelu.
 • Deca od 0 do 12 godina imaju 30% popusta na smeštaj, u pratnji dve odrasle (plative) osobe, u posebnom ležaju i  imaju ishranu u garni hotelu.
 • Roditelj je dužan da pokaže zdravstvenu knjižicu deteta.

Radno vreme wellness centra i bazena je svakim danom od 10:00h do 21:00h

 • Odrasli i deca preko 7 godina – 500 dinara:
 • Deca od 1 do 7 godina – 200 dinara;
 • Deca do 1 godine – besplatno;

Za grupu od 20 i više osoba cena se posebno ugovara uz obavezno zakazivanje jedan dan ranije.

Cena koriščenja svih wellness sadržaja je 200 dinara (sauna, parno kupatilo, slana soba, tropske kiše, fitness centar) uz obavezno nošenje specijalne narukvice koja se dobija na kasi.

Više informacija na zvaničnom sajtu SOKO TERME